Terug

Vacaturebank

Sociotherapeut Klinisch Jeugd - vnr KJPA 18-1007/1

Wil jij werken bij het nieuwe Centrum in Barendrecht voor Spoedeisende Kinder- en Jeugdpsychiatrie van Yulius als Sociotherapeut Klinisch Jeugd ?

Wil jij meebouwen aan ons centrum voor spoedeisende kinder- en jeugdpsychiatrie? Zorgen dat kinderen en jongeren snel en drempelloos geholpen kunnen worden, liefst door (intensieve) zorg thuis te bieden? Met je eigen behandelteam kun je goed inspelen op de behoeften van het kind, of dat nou snel op- of afschalen is.

 

Wij zijn per direct op zoek naar een Sociotherapeut Klinisch Jeugd.

Deze functie is zowel voor de open en gesloten acute kliniek, FACT als voor IHT.

Standplaats is Barendrecht en het betreft en functie voor 24 tot 36 uur per week.

 

Jouw verantwoordelijkheden

 • Jij draagt bij aan de behandeling middels het opstellen van een verpleegplan en een signaleringsplan. Je doet dit door te observeren, te signaleren, te handelen en te rapporteren;
 • Verantwoordelijk voor de uitvoering van het behandelingsplan op de afdeling en de invulling van persoonlijk begeleiderschap;
 • Verantwoordelijk voor het creëren van een veilig en gestructureerd opvoedings- en therapeutisch klimaat;
 • Jij hebt een actieve inbreng in het multidisciplinair overleg, draagt bij aan de methodiekontwikkeling op de afdeling en je werkt nauw samen met het team van afdeling Castor.

   

  Meer over jou

 • Jij staat stevig in jouw schoenen, bent op je best in onverwachte en uitdagende situaties, hebt lef en bent creatief;
 • Jouw hart ligt bij de acute psychiatrie en de uitdaging die deze complexe doelgroep met zich meebrengt;
 • Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband werken en bent bereid tot het werken van onregelmatige diensten;
 • Jij hebt een afgeronde opleiding HBO SPH en bent SKJ geregistreerd, of je bent bereid je te registreren;
 • Affiniteit en ervaring met cliënten met een ernstige psychiatrische aandoening is zeer gewenst, ervaring met de leeftijdsgroep en kennis van de Wet BOPZ is een pre.

 

Meer over het nieuwe Centrum in Barendrecht

In het Centrum worden diverse activiteiten die de afgelopen jaren zijn ontwikkeld op het gebied van spoedeisende psychiatrie voor kinderen en jongeren gebundeld. Zoals gezegd werken wij vanuit 1 behandelteam zodat snel en drempelloos kan worden op- en afgeschaald en wij intensief kunnen samenwerken met belangrijke ketenpartners.
Een belangrijk onderdeel van het Centrum is de intensieve zorg die thuis wordt geboden. Dit doen we door middel van verschillende zorgproducten, waaronder Intensive Home Treatment (IHT), FACT de acute deeltijd en onze polikliniek. Op de locatie Boerhaavelaan in Barendrecht gaan wij eind 2018 al onze acute klinische zorg concentreren. Op deze locatie gaan wij ingrijpend verbouwen en wordt in de komende periode gewerkt aan het realiseren van een High Intensive Care voor jongeren (HIC-J) met ernstige psychiatrische problematiek.

 

Over Yulius

Van oudsher is Yulius specialist in de behandeling van kinderen en jongeren met acute psychiatrische problemen. Dit gebeurt zowel in klinieken, als dichtbij de cliënt thuis. Door de transformatie van de jeugdhulp en de ontwikkelingen in het zorglandschap gaat Yulius zich meer dan ooit focussen op de hulp aan deze doelgroep. Vanuit jarenlange kennis en ervaring is Yulius het Centrum voor Spoedeisende Kinder- en jeugdpsychiatrie gestart.

 

Interesse?

Wij nodigen iedereen met interesse van harte uit om zijn/haar CV naar ons op te sturen met een korte motivatiebrief en eventuele interesse voor klinisch of ambulant werken. Mocht je meer willen weten over het centrum en onze functies, dan kun je contact opnemen met de volgende teamleiders: Anita Resoort (0624749652) en Trudy Groenenboom (06-50654597).

 

Jouw sollicitatie kan je o.v.v. vacaturenummer KJPA 18-1007, je naam en personeelsnummer  per e-mail richten aan: sollicitatie_23@yulius.nl. We ontvangen je sollicitatie graag voor 28 april 2019.

 

 

 

 

 

 • Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.
 • Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Vacature email adres: 
sollicitatie_23@yulius.nl
Solliciteer direct


printvriendelijke versie