Terug

Vacaturebank

Psychiatrisch Verpleegkundige klinisch Jeugd - vnr 18-949/1

Binnen de divisie Kinder- en Jeugdpsychiatrie en Autisme, locatie Boerhaavelaan te Barendrecht, afdeling Mississippi, ontstaat met ingang van heden een vacature voor de functie van:

 

Psychiatrisch Verpleegkundige klinisch Jeugd

32 uur per week

 

Waar kom je te werken?

Binnen de divisie KJPA biedt men hoogwaardige diagnostiek en behandeling aan enkele duizenden kinderen, jongeren en gezinnen in de driehoek Rotterdam, Gorinchem en Dordrecht, die door complexe psychiatrische stoornissen zijn vastgelopen in hun ontwikkeling. Divisie KJPA hanteert een multidisciplinaire werkwijze en brengt, door middel van systeemgerichte, specialistische diagnostiek en/of behandeling, de ontwikkeling van het kind in interactie met zijn omgeving weer op gang zijn.

Afdeling Mississippi diagnosticeert, behandelt en begeleidt kinderen en jongeren van 12 tot 18 jaar met ernstige psychiatrische of psychosociale problematiek, in nauwe samenwerking met hun ouders. Het betreft een gesloten BOPZ afdeling met acht bedden waar 24 uur per dag, 7 dagen in de week zorg wordt geboden.

Wat zijn de kerntaken?

Als verpleegkundige draag je bij aan de behandeling middels het opstellen van een verpleegplan en een signaleringsplan. Je doet dit door te observeren, te signaleren, te handelen en te rapporteren.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het behandelingsplan op de afdeling en de invulling van persoonlijk begeleiderschap.

Je bent verantwoordelijk voor het creëren van een veilig en gestructureerd opvoedings- en therapeutisch klimaat. Tevens heb je een actieve inbreng in het multidisciplinair overleg, draag je bij aan de beleids- en methodiekontwikkeling op de afdeling en werk je nauw samen met de directe klinische en ambulante partners intern en verwijzers en ketenpartners extern.

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, daadkrachtige en stressbestendige collega die in staat is om zijn/haar professionele kennis te combineren met creativiteit om op deze wijze begeleiding op maat te bieden voor onze doelgroep van cliënten met een hoge zorgzwaarte. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en bent bereid tot het werken van onregelmatige diensten.

Je hebt een afgeronde opleiding HBO verpleegkunde en bent BIG geregistreerd. Je hebt tevens een geldige registratie als verpleegkundig specialist bij het V&VN.

Affiniteit en ervaring met clienten met een ernstige psychiatrische aandoening zijn zeer gewenst, ervaring met de leeftijdsgroep en kennis van de Wet BOPZ is een pre.

Je bent betrokken, ontwikkelgericht, enthousiast, integer en ambitieus. Je hebt geduld en doorzettingsvermogen en bent proactief in de samenwerking met het team en management.

Wat hebben wij te bieden?

Een afwisselende baan in een fijn team, waarin ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven. In de nabije toekomst zullen de 4 acute afdelingen van jeugd zich ontwikkelen naar een high & intensive care (HIC) afdeling. Binnen deze ontwikkeling is jouw input van harte welkom! Salariëring en rechtspositie zijn conform de cao-GGZ.

Wil je meer weten?

Voor informatie over deze vacature kan je contact opnemen met teamleider Anita Resoort op a.resoort-bosman@yulius.nl of telefoonnummer: 088-4056111.

 

Jouw sollicitatie kan je o.v.v. vacaturenummer KJPA 18-949 per e-mail richten aan: sollicitatie_23@yulius.nl.

 

  • De vacaturetekst wordt na de sluitingsdatum van de website verwijderd.
  • Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.
  • Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
  • Bij voldoende reacties behouden wij ons het recht voor de vacature eerder te sluiten.
Vacature email adres: 
sollicitatie_23@yulius.nl
Solliciteer direct


printvriendelijke versie