Terug

Vacaturebank

GZ- Psycholoog - vnr. VOLW 18- 960

Yulius is volop aan het vernieuwen. We gaan terug naar de essentie: Echt waarde toevoegen aan het leven van de mensen die zich aan ons toevertrouwen. Ben jij een enthousiaste GZ-psycholoog en op zoek naar een nieuwe uitdaging in een dynamische organisatie? Kom ook werken bij Yulius en help mensen de regie over hun leven terug te nemen! 

GZ-psycholoog

32-36 uur (minder uren is bespreekbaar)
 

Waar kom je te werken?

Het FACT-team in de regio Gorinchem-Leerdam is een multidisciplinair team wat volop in ontwikkeling is. Zo wordt er toegewerkt naar zelforganisatie en is er ruimte voor innovatie. Ons team bestaat uit psychiater, GZ-psycholoog, verpleegkundig specialist, maatschappelijk werker, SPV, psychiatrisch verpleegkundigen, ervaringsdeskundige, arbeidsdeskundige en secretariële ondersteuning. We zijn een enthousiast en divers team met een heldere visie en missie. Het belangrijkste vinden we goede zorg voor onze cliënten en we doen dat met betrokkenheid, flexibiliteit en in samenwerking met de cliënt en zijn/haar netwerk.

 

De visie en missie van ons team verwoorden we als volgt:

“FACT richt zich op de behandeling, rehabilitatie en herstel van patiënten met ernstige psychiatrische aandoeningen (EPA). Deze aandoeningen kenmerken zich door een langdurig beloop, waarbij symptomen en klachten wisselen in ernst en intensiteit. In samenhang daarmee bestaan vaak langdurige, soms ernstige beperkingen in het sociaal en maatschappelijk functioneren. We richten ons op herstelondersteunende zorg waarbij zoveel als mogelijk de cliënt de regie behoudt en zijn naasten daarin betrekt”.

 

Wat zijn de taken?

De GZ-psycholoog wordt bij nieuwe cliënten en al bekende cliënten ingezet voor screening, diagnostiek en behandelingen. Na het intakegesprek wordt gekeken of cliënt middels één of meerdere van deze interventies kan worden ondersteund in zijn of haar herstelproces. Bij cliënten met een diagnose binnen het psychotisch spectrum wordt bij voorkeur een standaard testbatterij afgenomen waarbij gekeken wordt naar het intelligentieniveau en de cognitieve functies (aandacht en concentratie/ geheugen/ executief functioneren). Uiteraard vindt dit alles plaats in overleg met cliënt. De behandelingen die geboden worden zijn Cognitieve gedragstherapie waaronder Gedachten uitpluizen bij achterdocht en stemmen horen, schematherapie en meer specifiek voor traumabehandeling EMDR en Imaginaire exposure. De GZ-psycholoog is ook beschikbaar voor overleg en consultatie en ondersteund het team. De GZ-psycholoog houdt de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot de psychologische interventies in gaten zodat deze aangeboden kunnen worden aan onze cliënten. Er is ruimte om bezig te zijn met innovaties en voor het doen van wetenschappelijk onderzoek.

 

Wij zoeken 

We zoeken enthousiaste collega’s die zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken en beschikken over geduld, flexibiliteit en gedreven zijn in het aangaan van een betrokken samenwerkingsrelatie met de cliënt.

Je hebt een diploma GZ-psycholoog. Een geldige BIG- registratie is in alle gevallen een vereiste.

 

Wat hebben wij te bieden?

Salariëring en rechtspositie zijn conform de cao GGZ. Yulius kent royale secundaire arbeidsvoorwaarden en bestaan er mogelijkheden tot verdere groei door middel van opleidingen en cursussen. Natuurlijk is het nog belangrijker dat je in een “warm” bad terecht komt met leuke collega’s en echter aandacht vanuit de organisatie voor jou persoon. Wij willen dan ook graag een lange termijn relatie aangaan en vinden het belangrijk dat we de juiste persoon op de juiste plaats hebben zitten.

 

Wil je meer weten?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Annette Slager (GZ-psycholoog FACT Gorinchem-Leerdam) bereikbaar via telefoonnummer 088 405 3416 of Renske van Dorssen (teamleider FACT) bereikbaar via telefoonnummer 06 15 07 76 90.

 

Solliciteren?

Je  sollicitatie kun je o.v.v. vacaturenummer VOLW 18-960 per e-mail richten aan  Sollicitatie_4@yulius.nl. We ontvangen je sollicitatie graag voor 31 maart 2019.

 

 

 

  • De vacaturetekst wordt na de sluitingsdatum van de website verwijderd.
  • Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.
  • Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
  • Bij voldoende reacties behouden wij ons het recht voor de vacature eerder te sluiten.

 

 

Vacature email adres: 
Sollicitatie_4@yulius.nl
Solliciteer direct


printvriendelijke versie