Terug

Vacaturebank

GZ- Psycholoog Centrum Spoedeisende KJP - vnr. 18-1043/1

Wil jij je werken als GZ- psycholoog binnen de Kinder- en Jeugdpsychiatrie van Yulius?

 

Wil jij meebouwen aan ons centrum voor spoedeisende kinder- en jeugdpsychiatrie? Zorgen dat kinderen en jongeren snel en drempelloos geholpen kunnen worden, liefst door (intensieve) zorg thuis te bieden? Met je eigen behandelteam kun je goed inspelen op de behoeften van het kind, of dat nou snel op- of afschalend is.

Voor ons jeugd en FACT teams zoeken wij, voor zowel locatie Barendrecht en/of Rotterdam, per direct een nieuwe collegae in de functie van GZ-psycholoog. De functie betreft zowel een parttime als fulltime dienstverband.

 

Wie is jouw nieuwe werkgever?

Yulius helpt jaarlijks zo’n 10.000 kinderen en volwassenen met psychiatrische problemen. Thuis, bij de huisarts, op een polikliniek, in een kliniek of in een beschermde woonomgeving. We hebben alles in huis: zorg (basis-ggz, specialistische ggz en Wmo-diensten), speciaal onderwijs en onderzoek. Met zo’n 1.800 collega’s werken we verspreid over zestig locaties in de regio Rotterdam-Rijnmond en Zuid-Holland Zuid. Wij bieden mensen de best mogelijke zorg en gaan daarbij uit van de kracht van de cliënt, niet de beperkingen. Daarbij werken we nauw samen met onder meer huisartsen, wijkteams en andere zorgaanbieders. Yulius is TOPGGz-gecertificeerd op het gebied van autismezorg.

 

De FACT en gezinspsychiatrie teams

FACT en gezin maakt onderdeel uit van het aandachtsgebied FACT en gezinspsychiatrie  en diagnosticeert, behandelt en begeleidt kinderen, jongeren (tot 21 jaar) met ernstige psychiatrische en psychosociale problematiek in samenwerking met hun ouders en systeem. Indien van toepassing via nauwe samenwerking met de andere afdelingen en in contact met externe verwijzers vanuit in- en uitstroom.

FACT staat voor een multidisciplinaire samenwerking waarbij het werken met een ‘shared caseload’ één van de kernpunten is. De doelgroep is erg divers, wij behandelen kinderen en jongeren tot 21 jaar  en hun gezinnen, de zorg die wordt geboden is veelal ambulant van aard.

De nadruk ligt op korte en intensieve interventies die zeer uiteenlopend kunnen zijn, ook is er vaak sprake van multi problem gezinnen waar reguliere zorg niet afdoende is gebleken.

Er wordt actief in een breed multidisciplinair team samen gewerkt.

 

Kerntaken:

Wanneer je bij ons staat als GZ-psycholoog, duik je in een bruisende wereld die nooit stilstaat.

  • Je verricht (neuro)psychologisch onderzoek, voert intakegesprekken, stelt indicaties en behandelt cliënten volgens de vastgestelde zorgprogramma’s;
  • Je neemt deel aan het multidisciplinair overleg en weet met je collega’s te sparren over de verschillende cases die de afdeling behandelt;
  • Je superviseert psychologen in opleiding, basispsychologen en psychologische assistenten.

 

Wat hebben wij jouw verder te bieden?

  • Dynamische werkplek en een prettige werksfeer;
  • Inschaling in functieschaal 65 op basis van de cao GGZ.

 

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de werkzaamheden en of de locaties/afdelingen, dan kun je contact opnemen met de volgende teamleiders: Trudy Groenenboom (0884050600).

 

Interesse?

Wij nodigen iedereen met interesse van harte uit om zijn/haar CV naar ons op te sturen met een korte motivatiebrief, inclusief een eventuele voorkeur voor locatie.

Jouw sollicitatie kan je o.v.v. vacaturenummer KJPA 18-1043, je naam en personeelsnummer, per e-mail richten aan: sollicitatie_23@yulius.nl.

 

 

 

 

 

  • De vacaturetekst wordt na de sluitingsdatum van de website verwijderd.
  • Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.
  • Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
  • Bij voldoende reacties behouden wij ons het recht voor de vacature eerder te sluiten.

 

 

Vacature email adres: 
sollicitatie_23@yulius.nl
Solliciteer direct


printvriendelijke versie