Terug

Vacaturebank

Basisarts (ANIOS) - vnr VOLW 18-1122

Ben jij een enthousiaste basisarts (ANIOS) en op zoek naar een nieuwe uitdaging in een dynamische organisatie? Kom ook werken bij Yulius en help mensen de regie over hun leven terug te nemen! 

Wij zijn voor de Poliklinieken SGGZ Volwassenenzorg op zoek naar een basisarts (24 uur per week) voor het team Angst en Stemming in Dordrecht.

 

Wie is jouw nieuwe werkgever?

Yulius helpt jaarlijks zo’n 10.000 kinderen en volwassenen met psychiatrische problemen. Thuis, bij de huisarts, op een polikliniek, in een kliniek of in een beschermde woonomgeving. We hebben alles in huis: zorg (basis-ggz, specialistische ggz en Wmo-diensten), speciaal onderwijs en onderzoek. Met zo’n 1.800 collega’s werken we verspreid over zestig locaties in de regio Rotterdam-Rijnmond en Zuid-Holland Zuid. Wij bieden mensen de best mogelijke zorg en gaan daarbij uit van de kracht van de cliënt, niet de beperkingen. Daarbij werken we nauw samen met onder meer huisartsen, wijkteams en andere zorgaanbieders. Yulius is TOPGGz-gecertificeerd op het gebied van autismezorg.

 

Waar kom je te werken?

De Poliklinieken volwassenen van Yulius richt zich op de behandeling  van patiënten met een complexe psychiatrische aandoening en hulpvraag. De Poliklinieken zijn verdeeld over twee locaties in Dordrecht en Gorinchem. De locaties zijn onderverdeeld in Zorgpaden te weten Angst en Stemming, Persoonlijkheidsstoornissen, Neuro Cognitief Somatisch (ouderen en NAH) en Autisme. De behandeling krijgt vorm vanuit een multidisciplinaire teamsamenstelling, waarbij je als basisarts in de rol van medebehandelaar nauw samenwerkt met de regiebehandelaar.

 

Meer over jou:

Wij zijn op zoek naar een basisarts met de ambitie om in opleiding te komen, of die ervaring willen opdoen in het ambulant werken binnen de GGZ en zich voor 18 tot 36 uur aan onze teams willen verbinden. Naast het ambulant werken in ons multidisciplinaire team neem je deel aan onze intramurale nacht- en weekend bereikbaarheidsdienst (nominaal 1 keer per 2 weken).

 

  • Je beschikt over de afgeronde academische opleiding tot arts (BIG-geregistreerd);
  • Je bezit over enige ervaring als arts in de psychiatrie;
  • Je hebt een nieuwsgierige, zelfstandige en verantwoordelijke houding;
  • Je beschikt over een rijbewijs en een auto om onze cliënten te kunnen bezoeken.

 

Wat hebben wij jouw verder te bieden?

Werken bij Yulius betekent werken in een gedreven, inspirerende en gezellige organisatie. Bij ons werk je in een veilige werk- en leeromgeving waar je je vanaf de eerste dag welkom voelt. Jouw team biedt volop ruimte voor eigen ideeën, initiatieven en ontwikkeling.

Yulius heeft de erkenning voor de A-opleiding, de opleiding tot psychiater. Werken als ANIOS binnen Yulius kan een mooie opstap zijn richting de opleiding, omdat het je de mogelijkheid biedt om te laten zien wie je bent. In principe worden kandidaten voor de A-opleiding geworven uit de ANIOS-poule.

Wij werken volgens de cao GGZ en bieden prima arbeidsvoorwaarden. Denk aan een goed salaris, inclusief vakantiegeld, eindejaarsuitkering, verlofdagen en prima scholingsmogelijkheden.

 

Interesse?

Wij nodigen iedereen met interesse van harte uit om zijn/haar CV naar ons op te sturen met een korte motivatiebrief, inclusief een eventuele voorkeur voor locatie.

Wil je meer informatie over de werkzaamheden en of de locatie/afdeling? Dan kun je contact opnemen met Irma Versteeg, teamleider Poliklinieken, via het telefoonnummer: 06-43363674.

Jouw sollicitatie kun je o.v.v. vacaturenummer VOLW 18-1122, per e-mail richten aan: sollicitatie_38@yulius.nl. Wij ontvangen je sollicitatie graag voor 20 mei 2019.

 

 

  • De vacaturetekst wordt na de sluitingsdatum van de website verwijderd.
  • Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.
  • Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
  • Bij voldoende reacties behouden wij ons het recht voor de vacature eerder te sluiten.
Vacature email adres: 
sollicitatie_38@yulius.nl
Solliciteer direct


printvriendelijke versie