Terug

Vacaturebank

Aanmeldfunctionaris - vnr KJPA 18-1108

Ben jij de HBO+ Zorgprofessional en zie je uitdagingen in administratieve puzzels? Kom dan ons team versterken als aanmeldfunctionaris bij De Voordeur van divisie Kinder- en Jeugdpsychiatrie van Yulius!

 

Binnen Yulius willen wij behandelaren graag ondersteunen/ faciliteren in het proces van aanvragen van zorgprofielen/ arrangementen en het regelen van hoofd- en onderaannemer schap. Wij zijn op zoek naar iemand die een expert wordt en zal adviseren en ondersteunen, veelal telefonisch en/of administratief. Het is belangrijk om inhoudelijk van de GGZ zorg af te weten, zodat je goed kan afstemmen, zowel intern als extern. We zoeken daarom bij voorkeur iemand binnen Yulius en/of met GGZ ervaring in de regio. Ben je toe aan regelmatig werk, hou je van puzzelen en administratief bezig zijn, dan gaan we graag met jou in gesprek.

 

Als aanmeldfunctionaris kom je te werken bij De Voordeur van Yulius. Hier zien we tussen de 40 en 60 cliënten per week. Je werkt samen met collega aanmeldcoördinatoren en andere collega’s van de voordeur (behandelaren) die de intakes doen. Het betreft een nieuwe functie binnen afdeling De Voordeur.

 

Wij bieden je een dienstverband van 12 maanden op basis van 32 uur per week.

De standplaats is Rotterdam (Metroplein) en inschaling vindt plaats conform de cao GGZ in FWG 50.

 

Wat ga je doen

Binnen onze twee kernregio’s werken wij met een nieuwe systematiek. Deze systematiek is gericht op  meer resultaatgericht werken en een betere afstemming met onze samenwerkingspartners. In Zuid Holland Zuid werken we met zorgprofielen en in regio Rijnmond werken we met arrangementen. Hier zijn in beide regio’s verschillende spelregels aan verbonden.  Wij zoeken een collega om deze nieuwe systematiek  goed te ondersteunen.

 

Meer over jou

  • Je bezit over HBO+ werk- en denkniveau;
  • Je bezit over goede administratieve en digitale vaardigheden;
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Je bent stressbestendig;
  • Je bent een pionier en beschikt over een helicopterview;
  • Je hebt kennis van de zorg/ GGZ.

 

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anne van der Kroef, teamleider De Voordeur, via het e-mailadres: a.vanderkroef@yulius.nl of via het telefoonnummer: 06-13591662.

 

Interesse?

Wij nodigen iedereen met interesse van harte uit om zijn/haar CV naar ons op te sturen met een korte motivatiebrief.

 

Jouw sollicitatie kan je o.v.v. vacaturenummer KJPA 18-1108 per e-mail richten aan: sollicitatie_40@yulius.nl.

 

 

 

 

  • Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.
  • Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
  • Bij voldoende reacties behouden wij ons het recht voor de vacature eerder te sluiten.
Vacature email adres: 
sollicitatie_40@yulius.nl
Solliciteer direct


printvriendelijke versie